Svensk besöksnärings nya mötesplats – Fokus Sverige på Travel News Market

Turismnytt arrangerar tillsammans med Travel News den nya mötesplatsen för svensk besöksnäring på Travel News Market torsdag 8 november 2018 på Stockholm Waterfront.

Travel News Market har redan efter två år etablerat sig som Sveriges nya mötesplats för hotellkedjor, flygbolag, utländska destinationer och andra aktörer som vill presentera sig för och möta svenska resebyråer, arrangörer och andra intressanta aktörer i Sverige. Enkelt uttryckt den största svenska resemässan för B2B. I år tar man nästa steg när man tillsammans med Turismnytt skapar en mötesplats för aktörer och alla verksamma i svensk besöksnäring – Fokus Sverige!

Fokus Sverige blir en arena för organisationer, myndigheter, företag och andra aktörer i den svenska besöksnäringen  att presentera sig för beslutsfattare och verksamma i svenska destinationer och besöksnäringsföretag, politiker intresserade av denna viktiga basnäring och studenter.

Fokus Sverige kommer att bestå av en kortare seminariedel, möjlighet att ta del av utställarnas utbud, möjligheter till aktivt nätverkande med kollegor från hela Sverige och även möten i Turismnytts nätverksgrupper, varav några kommer att ha sitt första möte denna dag. Dagen avslutas med Travel News Markets stora fest (mer om den senare).

Registrera dig som besökare HÄR

TID, PLATS OCH PROGRAM

Fokus Sverige kommer att vara en separat del av Travel News Market på Stockholm Waterfront den 8 november 2018, klockan 10.00-18.00, men alla besökare har möjlighet att ta del av hela mässan.

VÄLJ MELLAN OLIKA MONTERPAKET

Liten:
Ståbord och två barstolar på ett anvisat område area: 10 000:-.
Svensk besöksnärings nya mötesplats - Fokus Sverige på Travel News Market

Mellan:
Monter på sex kvadratmeter med väggar, belysning, matta, fyra stolar och ett bord.

Utan tryck på väggarna: 21 500:-
Svensk besöksnärings nya mötesplats - Fokus Sverige på Travel News Market

Med tryck på väggarna: 27 500:-
Svensk besöksnärings nya mötesplats - Fokus Sverige på Travel News Market

Stor:
Skapa en egen monter och hyr monteryta per kvadratmeter: 2 200:-/kvm.

Registreringsavgiften är 1 000 kronor, ej återbetalningbar, och faktureras vid bekräftad bokning.

För frågor och bokning: Kontakta Jakob Norrby – 070-7583083, jakob@turismnytt.se

Senaste nytt