Blidösundsbolaget bedriver passagerartrafik i Stockholms skärgård och Mälaren. Flera fartyg går i linjetrafik för Waxholmsbolaget och andra i charter- och nöjestrafik i egen regi. Nu söker bolaget en positiv kökschef med passion för mat och dryck.
Tjänsten:
Tillsammans med restaurangchefen arbetar och ansvarar kökschefen för den dagliga restaurang- och kaféverksamheten på de fartyg som har à la carte, festvåning eller kaféer med eller utan enklare maträtter.
Ansvar och arbetet omfattas både av administrativa och operativa arbetsuppgifter. Logistik, koordinering, samarbete är ledord i verksamheten.
Bemanning och arbetsledning för såväl erfaren som oerfaren personal är en viktig del av arbetet. Ett av det mål bolaget värdesätter högt är att oavsett vad som serveras till våra kunder, meny, maträtt eller bara en kopp kaffe ska det signalera ärlighet, kvalitet och gott värdskap.
Det här förväntas av dig:
För att lyckas i ditt arbete ska du vara ansvarsfull och professionell. Du bör ha förståelse för vikten av detaljer och ett sinne för logistik och ordning.
Du förstår medarbetarnas betydelse i arbetslaget men också att alla har olika förutsättningar att utföra sitt arbete för att få kundens förväntningar uppfyllda.
Du har en tydlig fallenhet för service och uppskattar att arbeta för att ytterligare utveckla såväl verksamheten som kundupplevelsen.
Ditt intresse för mat och dryck är stort och du låter dig gärna inspireras av olika influenser men har också förmåga att inspirera dina kollegor och vara en god förebild.
Önskvärda kvalifikationer:
Flera års erfarenhet av arbete i restaurangkök är önskvärt. Du måste ha erfarenhet av personalplanering samt ledarskap.