Femhundra speciellt inbjudna gäster fick under fredagen vara med under invigningen. Det bjöds på mat, dryck och underhållning. Sedan fick gästerna följa med på en rundvandring för att se rummen, restaurangen, konferensavdelningen, lobbyn och nattklubben.

Det var i maj 2015 som Nordic Choice Hotels tog över hotellet i Borås. Sedan dess har man renoverat alla hotellrummen och installerat nya tekniska system. Totalt har man lagt ned sex miljoner kronor.

På Nordic Choice Hotels hoppas man på att kunna locka nya människor till Borås.

”- Vi kommer utmana de andra hotellen i stan om att ha den bästa service och ge de bästa gästupplevelserna. Idag släpper vi på allvar loss det här hotellet och väntar ivrigt på att se vad det kommer att leverera”, sa Nordic Choice Hotels koncernchef Torgeir Silseth under invigningen.

Hotellets VD och hotelldirektör Maria Jansson sparade inte på krutet när hon öste beröm över sin personal och det färdiga hotellet. Hon berättar att de har lyssnat på varenda synpunkt och feedback sedan de tog över hotellet och det är utifrån alla dessa samtal, mail och kvarlämnade små lappar på hotellrummen som vi nu utvecklat och gjort hotellet bättre.

 

Fakta om det ”nya” hotellet
Antal rum: 158
Antal bäddar. 250
Antal konferensrum: 16 stycken med en total kapacitet på 600 personer.
Restaurang: En
Grand nattklubb: Fyra barer och två dansgolv. Livemusik och DJ:s.
SPA: Ciluette City Spa som erbjuder behandlingar, japansk sittpool, bastu.

 Källa: Quality Hotels