-
Hotellägarens guide för att öka intäkterna och engagemanget under gästresan
Även om efterfrågan må vara tillbaka har gästernas önskemål, behov och krav förändrats, och det borde även dina erbjudanden göra. Gästernas förväntningar har aldrig varit högre, och de ägare och operatörer som utvecklar sina kundupplevelser för att infria och överträffa förväntningarna kommer att sticka ut från mängden och vara väl förberedda inför framtiden.
För att kunna konkurrera idag måste hotellägare förbättra gästupplevelsen i varje kontaktpunkt – från bokning till inkvartering till uppföljning efter vistelsen – samtidigt som de maximerar intäkterna på alla punkter.
I den här guiden får du lära dig följande:
- Hur du anpassar dig efter gästernas föränderliga rese- och bokningsbeteenden
- Varför du måste skräddarsy bokningsupplevelsen
- Viktiga sätt att få direktbokningar i dagens föränderliga värld
- Hur du personanpassar gästupplevelsen på alla plan
- Varför automatisering är avgörande för medarbetar- och gästupplevelsen
- Varför gästlojalitet förändras och hur du kan anpassa dig efter detta
Presenteras av SHR och Stayntouch
Källor:
John Burns, VD, Hospitality Technology Consulting
Dan Wacksman, chef, Sassato
Douglas Rice, VD, Hospitality Technology Network
Jason Pirock, marknadsföringschef, Aparium Hotels
Brendan Wegler, intäktsstrategisk chef, InTown Suites
Allegra Medina, verkställande produktchef, SHR
Michael Heflin, intäktschef, Stayntouchintäkterna
- Text: SHR
- Foto: SHR
-
Visionen för arkitekturen på World of Volvo
Göteborgs nya upplevelsecenter World of Volvo har öppnat. Arkitekturen symboliserar en värld utan gränser, med naturen i centrum.
-
Kärlek och kändisar under Springpride i Eskilstuna
Oscar Zia och Admira Thunderpussy är två av dragplåstren när pridefestivalen Springpride arrangeras i Eskilstuna den 18 maj.
-
Stockholm Business Region – positiv utveckling av gästnätter 2024
Det har varit en bra start på året när det kommer till gästnätter. Prognosen ser fortsatt god ut för högsäsongen i Stockholm.
-
Undersökning från Länsförsäkringar: I år semestrar vi i Sverige
Inför den kommande sommaren planerar många svenskar att semestra i Sverige. Det visar en undersökning från Länsförsäkringar.
-
Sammanfattning av nyheter om svensk besöksnäring vecka 17 -24
Mest under Destination, Evenemang och Mat & Dryck samt Hållbarhet/Tillgänglighet/Inkludering
-
Gästnätter: Värmland ökar tredje mest i landet
För tredje månaden i rad ökar Värmland gällande gästnätter. Under februari steg de med åtta procent jämfört med februari 2023.
-
Tekniska museet – en spännande och utmanande kulinarisk resa
Under GSTC-konferensen passade Turismnytt på att prata lite med Bicke Naglo som ansvarar för mat och dryck på Tekniska museet.
-
I helgen öppnar Gröna Lund – och välkomnar Pelle Svanslös
Årets säkraste vårtecken är här! Den 27 april slår Gröna Lund upp portarna för säsongen, där en rad nyheter väntar besökarna.
-
Utbilda dig inom besöksnäringen på TUC Yrkeshögskola
TUC Yrkeshögskola arbetar för att förse besöksnäringen med kompetens. Intresserade kan bl.a läsa Hotel & Restaurant Manager.
-
Svenska Möten ger ut e-bok för att inspirera om hållbarhet
Svenska Möten vill tillsammans med sina hållbara mötesplatser leda branschen. Därför ger de nu ut e-boken "Vi vill leva Globala målen".
-
Veckans profil
-
Nyheter från Tillväxtverket
-
Aktuellt från Visit Sweden
-
Händelser i branschen
-
Mest lästa artiklar
-
Visit Skåne tar ledarroll i internationellt initiativ för framtidens turism
Visit Skåne går in som ledande part i ett treårigt projekt med länderna kring Östersjön för att ...
-
Arbetskamraterna lanserar plattform – vill hjälpa funktionsnedsatta att komma ut i arbetslivet
Arbetskamraterna är en ideell förening som förmedlar kontakt mellan företag och personer med en ...
-
I helgen öppnar Gröna Lund – och välkomnar Pelle Svanslös
Årets säkraste vårtecken är här! I helgen slår nämligen Gröna Lund upp portarna för säsongen, dä...
-
Utbilda dig inom besöksnäringen på TUC Yrkeshögskola
Besöksnäringen är en av de snabbast växande näringarna i Sverige där hotell- och restaurangbranschen är den enski...
-
-
Gästbloggare
-