-
Eriks Restauranger expanderar
Restaurangkedjan Eriks Restauranger växer och öppnar nytt på Kungsholmen i Stockholm. Den nya restaurangen kommer att öppna i kvarteret Basaren där företaget SKB just nu bygger nytt. Lokalen ligger på Hantverkargatan, är 460 kvadratmeter stor och belägen på bottenvåningen. Huset är ritat av Wingårdh Arkitektkontor och blir färdigbyggt under fösta kvartalet 2018.
Värdskap och stämning i fokus
Namn och typ av restaurangkoncept kommer att presenteras närmare premiären. Men redan nu har det avslöjats att värdskap och stämning kommer att ligga i fokus.
”- Visionen är att skapa en mötesplats för den moderna gästen, där stämning och värdskap ligger i fokus. Ambitionen är att vi ska vara lite roligare, lite bättre och lite godare”, säger Anna Lallerstedt ägare till Eriks Restauranger.
En unik möjlighet dök upp för restaurangkedjan
”- Vi hade egentligen inga tankar på att expandera, men när SKB kontaktade oss om lokalen så kändes det helt rätt. En unik möjlighet som vi inte kunde tacka nej till, säger Anna Lallerstedt.
Eriks restauranger driver i nuläget restaurangerna Eriks gondolen Eriks Bakficka, Eriks Vinbar och sommarrestaurangen TAKET på Eriks Gondolen. Restaurangerna eftersträvar att ge gästerna en unik restaurangupplevelse med högkvalitativa råvaror och professionellt värdskap.
Källa: Eriks Restauranger
- Text: Maria Lindqvist
- Foto: Eriks Restauranger
-
Sammanfattning av nyheter om svensk besöksnäring vecka 27 -25
Mest om Destination, Flyg, Evenemang och Hållbarhet/Tillgänglighet
-
Turismnytts sammanfattning av Almedalsveckan 2025 – del 2
Som ni såg i del 1 blir det inte något analytiskt långt redaktionellt mästerverk med journalistisk höjd om årets Almedalsvecka utan en sammanställning av anteckningarna från de olika seminarierna. Lit...
-
Läckö-Kinnekulle söker Operativ Marknadskommunikatör och Vikarierande Destinationsutvecklare
Destination Läckö-Kinnekulle söker två nya kollegor. En operativ marknadskommunikatör och en vikarierande destinationsutvecklare.
-
Swedish Lapland – Norrbottniska smakvägar synliggör matdestinationer
Norrbottens livsmedelsstrategi; Nära Mat och Swedish Lapland Visitors Board krokar arm i ett projekt för att öka matproducenters synlighet.
-
Katrineholm syns i Stockholms tunnelbana igen
I sommar är Katrineholm återigen synlig på reklam i Stockholms tunnelbana – denna gång för att lyfta fram boendemöjligheter.
-
Nöjda besökare och goda effekter av Ishockey-VM i Stockholm
Stockholm får högt betyg som värdstad för Ishockey-VM. En ny rapport visar att den turismekonomiska effekten var 729,9 miljoner kronor.
-
Fem nya reseguider gör det enklare att hitta sitt Järvsö
Nu har det blivit enklare att hitta rätt i Järvsö. Med fem nya reseguider vill destinationen göra det roligare att planera sin vistelse.
-
The Crane Hotel – ett nytt hotellkoncept i Hudiksvall
Där den första hydrauliska kranen uppfanns i Hudiksvall växer The Crane Hotel fram. Ett hotell med fokus på gemenskap och återhämtning.
-
Yrkeshögskolan satsar på gårdsförsäljning – ny kurs får grönt ljus
Hållbar affärsutveckling inom gårdsförsäljning från YH Akademin har nu fått ett positivt beslut från Myndigheten för yrkeshögskolan.
-
Krönika: OS i Göteborg – Starten för framgångssagan om evenemangsstaden
Stefan Gadd, fram till nyligen presschef på Göteborg & Co, berättar minnen från destinationens resa till det den är idag
-
Veckans profil
-
Nyheter från Tillväxtverket
-
Aktuellt från Visit Sweden
-
Händelser i branschen
-
Mest lästa artiklar
-
Turismnytts sammanfattning av Almedalsveckan 2025 – del 1
Vi gör det enkelt. Istället för att skriva ihop något analytiskt om Almedalsveckan som aldrig blir klart eller bl...
-
Sammanfattning av nyheter om svensk besöksnäring vecka 26 -25
Sammanfattningen av nyheter från svensk besöksnäring. Den här veckan mest under Destination, Boende, Evenemang, H...
-
SkiStar och Kairos Future samlar branschen kring framtidens resande
Under Almedalsveckan samlade SkiStar och Kairos Future branschen i ett rundabor...
-
Turismforskare prisas för metod att mäta det icke mätbara
I denna artikel från Mittuniversitetet kan ni läsa mer om hur de gör. Forskare vid Etour Research Centre på M...
-
-
Gästbloggare
-